29 Квітня 2024, 22:56 | Реєстрація | Вхід
/ Різдвяні читання «Поети на захисті України» - 28 Грудня 2023

Різдвяні читання «Поети на захисті України»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Грудня 2023 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 750 грн
Місто: Київ
Місце: Кінотеатр «Жовтень»
Адреса: вул. Костянтинівська, 26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 177


28 грудня в київському кінотеатрі «Жовтень» відбудеться великий благодійний вечір військової поезії від героїв календаря «Письменники на захисті України»

Учасниками концерту стануть понад 20 українських поетів та поеток, які служать в лавах ЗСУ. Вони особисто вийдуть на сцену, щоб прочитати свої поезії. А на екрані кінотеатру ви побачите відео-виступи тих, хто не зміг фізично долучитися до події. 

Вперше за весь час в Україні на одній сцені зберуться разом так багато потужних авторів, які одночасно є нашими воїнами-захисниками. 

Цей творчий вечір - фінальний етап промоції календаря «Письменники на захисті України», який вмістив 53 світлини літераторів-військовослужбовців. Лімітований випуск налічує всього 100 примірників, з яких на момент публікації тексту лишилося лише п'ять. Останній примірник з підписом Валерія Залужного ми розіграємо під час концерту. Ведуча - Тетяна Власова.

Всі кошти, зібрані від продажу квитків та календарів, будуть спрямовані на потреби бійців ЗСУ, а саме на придбання протимінних черевиків для військовослужбовців, які працюють на замінованих територіях. 

Час події: 28 грудня о 18:00 
Місце проведення: Київ, кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26). 
Подія організована літературною агенцією OVO за підтримки кінотеатру «Жовтень». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar