06 Травня 2024, 14:43 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова Мар’яни Савки і Павла Вольвача у Києві - 29 Січня 2022

Розмова Мар’яни Савки і Павла Вольвача у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 29 Січня 2022 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 277


Мар’яна Савка і Павло Вольвач зберуться за горням міцного чаю аби поспілкуватися про поезію та мотивацію. 29 січня о 17:00 запрошуємо на презентацію поетичної збірки Мар’яни «Радуйся, жінко!» та арт-нотатника «Мій квітучий рік. 2022» в культовий кнайп-клуб «Купідон» (Київ, вул. Пушкінська, 1-3). Друзі говоритимуть про тексти і їх вплив, як мотивувати себе та інших, поєднувати музику, літературу і малювання та жити на повну.

Мар’яна Савка почитає вірші зі збірки і розповість про роботу над нею та арт-нотатником, як з’являються ідеї та час на їх втілення. Лірична героїня у її текстах вже достатньо смілива, щоб бути собою, танцювати, співати і кохати на повну силу. Вона вже достатньо сильна і досвідчена, щоб вести за собою інших, вдихати віру і давати впевненість, що всі ми прийшли у світ для радості. Творчий записник «Мій квітучий рік. 2022» і книжку поезій «Радуйся, жінко!» мисткиня ілюструвала власноруч.

Мар’яна Савка — головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, актриса, перформерка, художниця. Авторка 20 книг для дітей і дорослих та культурно-мистецьких проєктів. Фронтвумен Тріо «Мар’яничі». Як ілюстраторка дебютувала в 2019 з книжкою Юрка Іздрика «Меланхолії». Від 2017 року є Посланцем з толерантності ПРООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу, має титул «Обличчя Львова» за версію журналу «Boom Awards». Ведуча авторської програми на YouTube-каналі «Мар’яничі на ніч».

Павло Вольвач — прозаїк, поет, публіцист, перекладач. Народився в Запоріжжі. Змінив багато професій і спеціальностей. Зокрема, був слюсарем, ливарником, сантехніком, художником-оформлювачем, продавцем, журналістом-телевізійником, кореспондентом Української служби «Радіо Свобода». Автор 9 поетичних книг та романів «Кляса» (2004), «Хрещатик-Плаза» (2013), «Сни неофіта» (2017), «20+1, або Земля мертвих» (2021). Твори Вольвача перекладалися англійською, російською, польською, словацькою та іншими мовами. Живе і працює в Києві. Член Національної спілки письменників України та Українського ПЕН-центру.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar