27 Квітня 2024, 23:24 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова про другу книгу циклу «Делфі та чарівники» - 27 Листопада 2021

Розмова про другу книгу циклу «Делфі та чарівники»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Листопада 2021 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Youtube
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 372


Нещодавно у Видавництві «АССА» вийшла книга для дітей "«Делфі» та чарівники”. Це перша книга однойменного циклу про чарівників, що живуть в Одесі. Реальні події з сучасного життя міста та історичних фактів, які стосуються півдня України, створюють неймовірну і приголомшливу фентезійну історію, яка немає ні початку,ні кінця.

Відправною точкою усіх подій стає танкер «Delfi», який e листопаді 2019 року сів на мілину біля одного з пляжів Одеси.

За сюжетом першої книги циклу на танкер напали дракони. Вони дихають вогнем і туманом забуття та ладні от-от знищити все на своєму шляху. Протистояти їм може восьмирічний Орест. Він щойно дізнався, що обраний чарівником. Тепер на хлопчика чекає безліч випробувань.

Цикл «Делфі та чарівники» — розповість вам альтернативну історію Одеси, де реальність переплітається зі світом магії. Де оживають дракони, а містом заправляють чаклуни та чарівники. Ви дізнаєтесь які таємниці приховують: Книгарня чарівників, Одеська кіностудія, танкер Делфі та Чорне море.

Наразі до друку готується продовження циклу.
— Про що друга книга «Макгі та Чорний дракон»?
—У другій книзі ще більше магії і, власне, історичних подій, які обігруються й трохи деформуються під загальну ідею циклу. Якщо в першій книзі багато говорять про Юрія Яновського та його роман «Майстер Корабля», то друга починає розкривати історичне тло Бессарабського краю, а сюжетом рухають герої, яких немає в першій книзі.

Лінк на трансляцію https://www.youtube.com/watch?v=p0hb5DRVynY



0 коментарів

Залишити коментар

avatar