28 Квітня 2024, 00:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Освіта менеджерів культури» - 4 Листопада 2021

Презентація «Освіта менеджерів культури»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Листопада 2021 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Києво-Могилянська Бізнес-Школа
Адреса: вул. Волоська, 8/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 314


ПРО ЩО МОВА:

Менеджмент культури давно викристалізувався в окрему сферу, та виглядає на те, що освітні програми у вишах дещо відстають від реальних потреб і не встигають адаптовуватись до швидких змін. І студенти, і самі викладачі досить критично оцінюють набір дисциплін для вивчення, спосіб викладання, кількість практичної роботи і взаємодії з реальними проєктами й діючими інституціями.

Щоб оцінити реальний стан освіти у галузі та запропонувати зміни, які б зробили її більш якісною й наближеною до реальних вимог ринку, Dofa fund за підтримки Українського культурного фонду провів дослідження «Освіта менеджерів культури. Аналіз актуальної ситуації і перспективи розвитку».

ДЕ, КОЛИ, ДЛЯ КОГО:

Ми запрошуємо представників профільних кафедр вузів та інституцій культури, які готові долучитися до змін в освіті культурних менеджерів (зокрема, розвитку дуальної освіти, залучення практиків до викладання й менторства) на зустріч, яка відбудеться 4 листопада о 19:00 у Києво-Могилянській бізнес-школі (вул. Волоська, 8/5). Презентуємо результати дослідження та поговоримо про те, хто і як може змінити існуючу ситуацію на краще.

СПІКЕРКАМИ ЗУСТРІЧІ БУДУТЬ:

  • культурна менеджерка, співзасновниця благодійного фонду Dofa Fund й ініціаторка дослідження Ольга Сагайдак, учасниця програми EMBA kmbs;
  • генеральна директорка Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал» Олеся Островська-Люта.
До події і дискусії можна доєднатися онлайн: https://zoom.us/j/92883581430...
або дивитися нас на YouTube http://youtube.com/video/eBIgAoGdkOY

Переконайтеся, будь ласка, що ви маєте довідку про вакцинацію або актуальний ПЛР-тест.

Ви також можете долучитися до події онлайн (поставте галочку у відповідному пункті в формі реєстрації). Трансляція події відбудеться на сторінках Dofa Fund та KMBS



0 коментарів

Залишити коментар

avatar