28 Березня 2024, 11:07 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс перекладів Премії ім. Максима Рильського '21 - 1 Листопада 2021

Конкурс перекладів Премії ім. Максима Рильського '21

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Листопада 2021 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1665


Держкомтелерадіо розпочало прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського за 2021 рік у двох номінаціях:

  • за переклад українською мовою творів видатних зарубіжних авторів;
  • за переклад творів українських класиків та сучасних авторів мовами народів світу.
На здобуття Премії висуваються нові оригінальні твори, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше ніж за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

Заявка на участь у конкурсі відповідно до Положення про щорічну премію Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 179 (зі змінами), подається до Держкомтелерадіо до 1 листопада 2021 року разом із супровідним листом, до якого додаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора у паперовій та електронній формі;
  • три примірники твору у друкованому вигляді;
  • розширена анотація на твір у паперовій та електронній формі;
  • копії відгуків у засобах масової інформації, рецензії (за наявності);
  • копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків, крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті.
Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії вносять творчі спілки, національно-культурні та національно-просвітницькі товариства, видавництва і видавничі організації, редакції періодичних видань, вчені ради вищих навчальних закладів, наукові установи, асоціації тощо.

Заявку з поміткою «На здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського» слід надсилати до Держкомтелерадіо за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2.

Контактний телефон: 278-03-11. e-mail: Larisa@comin.gov.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar