04 Травня 2024, 09:27 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Останній командир УПА» - 19 Жовтня 2021

Презентація книжки «Останній командир УПА»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Жовтня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Наш формат»
Адреса: пров. Алли Горської, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 279


Історія національної боротьби була б неповною без Василя Кука — останнього головнокомандувача УПА. Він відіграв особливу роль у визвольному русі й зумів на власному життєвому прикладі показати силу та незламність у боротьбі за Україну.

Історикиня Аліна Понипаляк дослідила архівні дані та спомини людей, які особисто знали Василя Кука, поспілкувалася з рідними, побувала там, де він народився, жив і творив. Усе це допомогло показати, яким був Кук і як він боровся за українську незалежність.

Запрошуємо вас на презентацію книжки «Останній командир УПА. Життя і боротьба Василя Кука» Аліни Понипаляк 19 жовтня о 19:00 в Клубі Наш Формат. Разом із авторкою поговоримо про те, як розбудовували мережу УПА на Заході, Півдні та Сході, чому Кук дуже ретельно ставився до конспірації, як УПА вдалося прожити ще шість років після полонення останнього командира. А ще ви довідаєтесь, що Кукові довелося витримати, перш ніж разом з Україною отримати незалежність.

Ця книжка — про життя та військову діяльність, цінності й вибір, патріотизм і той час, коли справа була понад усе. Кук став символом — тим, кого не змогли зламати чи перевчити. Придбати «Останній командир УПА. Життя і боротьба Василя Кука» та отримати автограф від авторки ви зможете прямо на презентації. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar