04 Травня 2024, 20:50 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Оксани Лущевської «Сем, без проблем» - 28 Вересня 2021

Презентація книги Оксани Лущевської «Сем, без проблем»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 400


У вівторок, 28 вересня, о 19:00, на Facebook-сторінці «Видавництва Старого Лева» відбудеться онлайн-презентація книжки Оксани Лущевської «Сем, без проблем». Новинку обговорять авторка, ілюстраторка видання Жені Олійник та письменниця Ольга Купріян, яка й модеруватиме розмову.

Можливо, ви уже знайомі зі Семеном Бондиком? Герой дитячої книжки Оксани Лущевської «Сем, без проблем» обожнює бальні танці, але батьки віддають його на секцію рукопашного бою. Сем ходить на заняття, віджимається і стає в спаринг, а потім його так рукопашать, що повертається додому хлопець із синцями...

Але він не падає духом. Чудове почуття гумору, впевненість та оптимізм допомагають йому пережити навіть такі складні ситуації. Можливо, Сем без проблем стане чемпіоном?

Запрошуємо вас познайомитися зі Семеном та його історією ближче. Оксана Лущевська розповість, як працювала над книгою та хто був прототипом головних героїв. Ілюстраторка Женя Олійник зможе поділитися тим, як перетворила текст у малюнки та зробила героїв ще реальнішими.

Чи можна навчитись справлятися з проблемами, як Сем? Як підтримувати дітей із їхніми хобі, а не нав’язувати свої погляди? Чому «Сем, без проблем» — ідеальна книжка для активних дітей? Все це з Оксаною та Женею обговорить письменниця Ольга Купріян. А кожен із вас зможе ставити свої питання учасницям розмови у коментарях. Тож відкладаймо всі проблеми, і зустрінемось 28 вересня!
  • Оксана Лущевська — письменниця та дослідниця дитячої літератури, авторка книги «Сем, без проблем».
  • Женя Олійник — художниця, авторка обкладинки та ілюстрацій до книги «Сем, без проблем».
  • Ольга Купріян — дитяча письменниця та літературознавиця.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar