04 Травня 2024, 09:22 | Реєстрація | Вхід
/ 7 вересня | Тетяна Мельниченко «Як зберегти книгу» - 7 Вересня 2021

7 вересня | Тетяна Мельниченко «Як зберегти книгу»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Вересня 2021 (Вівторок)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей Тараса Шевченка
Адреса: бульвар Тараса Шевченка, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 322


Багато відреставрованих книг, які цінні та цікаві своїм походженням, своїм стосунком до історичних постатей, своєю власною історією зараз можна побачити у виставкових залах Національного музею Тараса Шевченка в рамках проєкту «Духовна велич: меморії видатних українців. Наукова реставрація»

Ми майже звикли до того, що зараз світ обертається у цифровому просторі й будь-яку інформацію простіше знайти, розповсюдити та зберегти в електронному вигляді. Але паперові книжки все ще мають своїх прихильників. Багато хто володіє улюбленими екземплярами паперових книг, в тому числі подарунками від друзів, спогадами з дитинства, сімейними реліквіями, і хотів би зберегти їх якомога довше. Для цього потрібно знати як правильно поводитись з книгою.

Приходьте на подію, щоб дізнатися як подовжити життя екземпляру, як правильно підклеювати сторінки та чому не варто «ремонтувати» книги клеєм ПВА, силікатним клеєм або клейкою стрічкою.

Захід «Як зберегти книгу» відбудеться 7 вересня о 16:00 у Національному музеї Тараса Шевченка (Київ, бул. Т. Шевченка, 12). Проводить художниця-реставраторка Тетяна Мельниченко.
Вхід на подію безкоштовний. 

Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду


0 коментарів

Залишити коментар

avatar