14 Травня 2024, 17:01 | Реєстрація | Вхід
/ Юрій Вітяк «Рей Бредбері: детектив vs повсякденність» - 11 Грудня 2019

Юрій Вітяк «Рей Бредбері: детектив vs повсякденність»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Грудня 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 533


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на захід «Рей Бредбері: детектив vs повсякденність» — презентацію перекладів Рея Бредбері «Нехай усі уб’ють Констанс» та «Зелені тіні, Білий Кит», що відбудеться 11 грудня за участю перекладача Юрія Вітяка. Початок – о 18:30. 

З-під пера Рея Бредбері народилась низка нині усіма улюблених творів, котрі з плином часу лише набувають популярності та, здається, ніколи не втратять актуальності і привабливості для сучасного вимогливого читача. Отож, детектив чи повсякденність? У якому жанрі Бредбері найпереконливіший чи це лише питання смаку і відповідного настрою?

Перекладач, який зіткнувся з різними за жанром книгами Рея Бредбері зверне увагу на перекладацькі нюанси, розповість про персонажів та унікальну атмосферу кожного з творів. Серед них «Зелені тіні, Білий Кит» — роман про враження письменника від Ірландії, куди той приїхав, аби створити сценарій для кінокартини про легендарного Мобі Діка. Та «Нехай усі уб’ють Констанс» — детективний роман із містичними пасажами, у якому Констанс Реттіґан, майстриня перелицювання та прибічниця непостійності, отримує Книгу Мертвих, що розпочинає її втечу від смерті.


11 грудня, 18:30. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar