20 Квітня 2024, 15:57 | Реєстрація | Вхід
/ 21 вересня: Sound&Poetry Algorithmen у Львові - 21 Вересня 2019

21 вересня: Sound&Poetry Algorithmen у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 21 Вересня 2019 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Театр Лесі Українки
Адреса: вул. Городоцька 36
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 658


Sound&Poetry Algorithmen - це проект, який створює діалог між музикантами та поетами, дає можливість авторам працювати над своїми творами в творчому тандемі, текстам та музиці  бути почутими в інакшому звучанні, а слухачам – зануритись у перформативні читання сучасної поезії.
 
Під час Book Forum україньскі поети та музиканти 3 дні працюватимуть разом, щоб поєднати звук, ритм та рифму в спільний акустичний перформанс. Воркшоп відбудеться за підтримки Ульріке Альмут Зандіґ та Григорія Семенчука з німецько-українського дуету «Landschaft», який вже три роки працює разом та мав вже безліч концертів в Німеччині та Україні.

 
21 вересня о 18.00 на великій сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки виступить  «Landschaft» та  будуть презентовані нові проекти учасників Sound&Poetry Algorithmen-воркшопу.

SPA-проект розпочинає серію заходів Goethe-Institut, які мають за мету презентувати діячів німецької читацької сцени,  німецькомовних поетичних слемів  та літературних перформансів, а також створити умови для мистецького діалогу між ними та українською сценою.


21 вересня, 18:00. Львів, Театр Лесі Українки, вул. Городоцька 36


0 коментарів

Залишити коментар

avatar