09 Травня 2024, 04:08 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч та автограф-сесiя з Девідом Бейкером - 18 Вересня 2018

Зустріч та автограф-сесiя з Девідом Бейкером

Категорія: «Події»
Дата: 18 Вересня 2018 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 599


Книгарня «Є» та видавництво «Книгоноша» запрошують на зустріч з Девідом Бейкером – автором книжки «Дорога сліз», що відбудеться 18 вересня. Початок – о 19:00. Модератор – Тарас Бойко.

У книзi «Дорога сліз» описуються подi XIII століття, а саме похмура епоха Хрестового походу дітей, коли понад 50 000 підлітків із Німеччини і Франції, підбурювані духовенством, вирушили в Святе Місто, щоб відвоювати Гроб Господній. У своєму романi автор майстерно поєднує вигадку та історичну правду, змальовуючи захоплюючу iсторiю життя невеликого загону хрестоносців на чолі з відважним ватажком Вілом, його братом Карлом і сестрою Марією. Девід Бейкер особисто побував у місцях, через які проходив злощасний похід. Звідси і реалізм, і захоплюючий сюжет роману, що повертає читача в глибину століть. У сувору реальність історії вплетені роздуми про віру, надію та любов, що робить оповідь безмежно живою, дивовижною, сумною і шалено цікавою.

Девід Бейкер – нащадок емігрантів з Німеччини та Шотландії, що масово переселялися в Пенсильванію на початку XVIII століття. Генеалогічне дерево Девіда має незвичайне поєднання менонітська, реформістських і пресвітеріанських сімей. Будучи батьком двох синів, Девід заснував успішне підприємство, яке пізніше продав, щоб цілком присвятити себе письменницькій справі. Разом зі своєю дружиною С’юзен вони живуть на невеликій фермі в маленькому, оточеному лісами, містечку Бакс Каунті (Пенсільванія).


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar