15 Травня 2024, 12:16 | Реєстрація | Вхід
/ 1 грудня | Презентація дитячих книжок в Запоріжжі - 1 Грудня 2017

1 грудня | Презентація дитячих книжок в Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 01 Грудня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 897


Книгарня «Є» та видавництво «Фонтан казок» запрошує дітей та їхніх батьків на презентацію дитячих книжок Оксани Куценко «Печені яблука» та Івана Андрусяка «28 днів із життя бурундука», що відбудеться 1 грудня за участю авторів. Початок – о 19.00.

Оповідання «Печені яблука» – дебют поетки Оксани Куценко в літературі для дітей – вчить радіти кожному дню життя. Адже довкола стільки прекрасного – просто треба вміти його розгледіти.

Літо минуло – й тобі трохи сумно? Визирни з вікна – і ти побачиш, що чарівниця-осінь розфарбувала цієї ночі світ у яскраві кольори. Тож вирушай на прогулянку разом із Малюком і насолодися цим чудовим осіннім днем. А ще не забудь скуштувати духмяних печених яблук!



Повість Івана Андрусяка з ілюстраціями Ганни Осадко «Двадцять вісім днів із життя Бурундука» – один із найуславленіших у сучасній українській літературі творів для молодших підлітків. 2013 року вона увійшла до престижного каталогу найкращих дитячих книжок світу «White Ravens» («Білі Круки»).

Коли однокласники обзивають тебе Бурундуком і насміхаються, бо ти не вмієш стрибати через козла і лазити по канату, – тоді на душі так кепсько, що ти готовий на будь-що, тільки б довести їм усім, хто такий Івась Бондарук насправді. Навіть на те, щоб вивести собі… кишенькового чортика!


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar